lauantai 10. toukokuuta 2008

Kehitysideoita Osuuspankin verkkopalveluun

Päätinpä tehdä maailmaa paremmaksi ja laitoin palautetta menemään.

"Moi,

teiltä tulee vähän väliä viestejä tyyliin:
"Sinulle on saapunut uusi e-lasku op.fi palveluun.
Tarkista laskun tiedot ja hyväksy lasku maksuun, jos se on oikein."

Luultavasti e-laskussa ei ole mitään epäselvää, joten en jaksa vähän väliä työläästi kirjautua palveluunne vain todetakseni, että kyseessä on normaali joka kuukausi tuleva lasku samalla laskutussummalla kuten aina ennenkin. Tämän vuoksi mahdolliset virheet laskuissa jäävät huomaamatta.

Haluaisin jatkossa laskujen tiedot sähköpostissa, viestiin tärkeimmät tiedot ja liitteeksi vielä pdf tulostamisen helpottamista varten. Tämän ei tarvitsisi olla oletusasetus kaikille, mutta pitäisi olla valittavissa. Tämän parannuksen ansiosta huomaisin, että onko laskuissa jotain virheitä ja pystyisin tulostamaan ne kätevästi kirjanpitoa varten.

Toinen parannusehdotus:
Voisitte muuttaa hintojanne mitä veloitatte nettimaksusysteemistänne verkkokaupoilta. Kalleuden vuoksi joudun monissa kaupoissa maksamaan normaalilla tilisiirrolla, mikä tarkoittaa parin minuutin ylimääräistä työtä. Rahastamisen johdosta monissa verkkopalveluissa maksuvaihtoehtoina on kätevä Paypal-maksu ja normaali tilisiirto. Lopputulos omalla kohdallani on maksun tekeminen Paypalin kautta.

Kolmas parannusehdotus:
Miksi ihmeessä teillä on Tyhjennä-nappula tässä lomakkeessa, ja vieläpä ennen Lähetä-nappulaa. Enpä muista 10 vuotisen nettisurffaushistoriani aikana koskaan tarvinneeni moista nappulaa. Pari kertaa olen vahingossa klikannut sitä. Teidän systeemissänne, kun liikkuu sarkain-näppäimellä kentästä toiseen, tulee Tyhjennä-nappula ennen Lähetä-nappulaa. Ei näin.

Ystävällisin terveisin,
--"

Loppuun linkkivinkki, perintä auttaa, jos kaverit eivät maksa velkoja ;)

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Vittu yrittäisivät ensin saada ne vitun nettisivunsa kuntoon ennen tollasia!!!

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä teksti!

Muutamille tahoille täytynyt laittaa *ttuilupalautetta koska tyhjää nappi on submitin VASEMMALLA puolella!

jos sen laittaa niin oikealle puolelle :D ainaki omasta ja äitin mielestä
tyhmä esimerkki on YTJ:n y-tunnushakulomake